Banana Bread fără zahăr
Porții:
14
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 400 Grame - Banane
- 3 Oua medii - M (180g) - Ou de gaina
- 150 Grame - Chefir 3% Albalact
- 50 Grame - Unt
- 8 Grame - Bicarbonat de sodiu
- 60 Grame - Miez nuca Atco
- 250 Grame - Faina alba de grau
Instrucțiuni de preparare
- Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
- Se topește untul.
- Se pasează bananele.
- Peste ele se adaugă ouăle și chefirul și se amestecă.
- Se adaugă untul topit, se omogenizează.
- Se adaugă făina și bicarbonatul și se amestecă cu o lingură.
- La final se adaugă nucile tocate.
- Aluatul se transferă într-o tavă de chec și se bagă la cuptor pentru 45 de minute.
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 50%
Grăsimi: 39%
Valori nutriționale pentru o porție de 78g | |
Calorii | 706 kj / 168.63 kCal |
Grăsimi | 7.38 g |
din care | |
Saturate | 0.68 g |
Ne-Saturate | 0.92 g |
Colesterol | 54.39 mg |
Carbohidrați | 21.23 g |
din care | |
Zaharuri | 4.07 g |
Fibre | 1.22 g |
Proteine | 4.79 g |
Sare | 29.36 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...