Ardei umpluți cu carne de pui
Porții:
10
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 500 Grame - Carne tocata de pui - Cocorico
- 100 Grame - Orez alb negatit
- 60 Grame - Ceapa
- 25 Grame - Pasta de rosii
- 15 Grame - Marar
- 435 Grame - Ardei gras
- 2 Lingurite rase (10g) - Sare himalaya
- 5 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
- Ceapa se taie în cubulețe, mărarul se toaca fin
- Orezul se lasă la înmuiat în apa rece pentru 10 minute, apoi se scurge de apa
- Într-un bol amestecam carnea, ceapa, orezul, mărarul și pasta de tomate și condimentam cu sare și pipe
- Ardeii se spala, se îndepărtează codita și semințele și se așează într-un vas termorezistent
- Fiecare ardei se umple cu amestecul de carne pregătit anterior
- În vas adăugăm apa cat sa ajungă pana la jumătatea înălțimii ardeilor iar optional, se poate adăuga și suc de roșii, sare și piper
- Se coc la cuptor pentru 50-60 de minute și se servesc cu o lingura de smântână
Informații nutriționale
Proteine: 33%
Carbohidrați: 36%
Grăsimi: 31%
| Valori nutriționale pentru o porție de 115g | |
| Calorii | 540 kj / 129.14 kCal |
| Grăsimi | 4.5 g |
| din care | |
| Saturate | 0.06 g |
| Ne-Saturate | 0.11 g |
| Carbohidrați | 11.64 g |
| din care | |
| Zaharuri | 1.3 g |
| Fibre | 1.34 g |
| Proteine | 10.96 g |
| Sare | 1003.08 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...