Antricot de vita la cuptor
![Antricot de vita la cuptor](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/0c13f634-d748-4526-983b-123dc2b78dde.jpeg)
Porții:
4
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
- 1000 Grame - Antricot de vita
- 0.01 Punga (2.5g) - Sare himalaya
- 1 Gram - Piper negru macinat - 365
- 2 Linguri (30ml) - Ulei de masline
- 20 Grame - Unt
Instrucțiuni de preparare
Se tine carnea la macerat timp de 1-2 ore cu ulei de masline, sare si piper, la temperatura camerei. Se pune la prajit in tigaia incinsa timp de 1 min pe toate partile, iar apoi se baga in cuptorul incins la 240 grade timp de 20 min. Dupa ce se scoate se lasa la odihnit circa 5-10 min. Se poate servi cu diferite sosuri si legume trase la tigaie.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 25%
Carbohidrați: 0%
Grăsimi: 75%
Valori nutriționale pentru o porție de 263g | |
Calorii | 2883 kj / 689.11 kCal |
Grăsimi | 57.81 g |
din care | |
Saturate | 17.5 g |
Ne-Saturate | 28.75 g |
Carbohidrați | 0.12 g |
Proteine | 43.58 g |
Sare | 625 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...