Paula Hizanu

Paula Hizanu

Tehnician nutriționist, pentru copii și adulți
Oferă servicii On-line

Paula Hizanu

Tehnician nutriționist, pentru copii și adulți
Oferă servicii On-line

Te ajut să ajungi la greutatea dorită mâncând ce îți place, și să capeți obiceiuri alimentare sănătoase, care îți aduc mai multă energie, un tranzit mai bun și îți mențin sănătatea.

Despre mine

Este binecunoscut faptul că perioada de la naștere până la vârsta de 2 ani este o "fereastră critică" pentru promovarea unei creșteri optime, și a dezvoltării unor obiceiuri alimentare sănătoase.

La fel de binecunoscut e și faptul că dacă părinții nu au o alimentație sănătoasă, copiii vor căpăta aceleași obiceiuri alimentare ca și ei.

De aceea e foarte important să avem grijă de noi, iar diversificarea bebelușului e un prilej ca toată familia să adopte o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Sfaturile mele și suportul pe care ți-l ofer, în calitate de specialist în nutriție, te vor ajuta dobândești un stil de viață sănătos, să menții un echilibru pe toate planurile și să îți îmbunătățești calitatea vieții!

Ofer planuri alimentare personalizate, adecvate nevoilor, obiectivului și preferințelor tale, și sunt alături de tine pe tot parcursul colaborării.

Sunt aici pentru tine, pentru:

🔹 Planuri alimentare personalizate pentru o alimentație sănătoasă în sarcină/ alăptare
🔹 Planuri alimentare pentru scăderea/ menținerea sau creșterea greutății
🔹 Consiliere diversificare

🔹 Consiliere copii mofturoși la masă


Toate planurile alimentare alcătuite de mine conțin mâncăruri ușor de făcut, care sunt potrivite atât pentru adulți cât și pentru copii, pentru a se bucura întreaga familie de o alimentație sănătoasă.

CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
SWEETERIA
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK