Luiza Cirstea

Luiza Cirstea

Tehnician nutritionist
Oferă servicii On-line

Luiza Cirstea

Tehnician nutritionist
Oferă servicii On-line

Consiliere nutritionala & lifesyle coaching

Despre mine

    Ma numesc Luiza Cirstea și sunt Tehnician Nutritionist si Farmacist.

    Prin prisma profesiei de farmacist,în ultimii 20 de ani, am lucrat cu oamenii și alături de oameni.Sunt o fire empatică, organizată, calmă, care poate face față oricărei provocări. Fiind farmacist și acum si nutriționist  am realizat cât de importantă este nutriția și un stil de viață sănătos, atât pentru o dezvoltare armonioasă cât și pentru a ajuta organismul să lupte cu bolile. Ritmul alert al vieții, programul încărcat, provocările zilnice ne-au făcut să nu mai acordăm importanță la ce, cât, cum și când mâncăm. Toate acestea își pun amprenta în mod negativ asupra stării de sănătate atât pe termen scurt, dar mai ales pe termen lung.  Acest lucru m-a făcut să îmi doresc să pot ajuta oamenii să înțeleagă importanța unei alimentații sănătoase si mai ales sa constientizeze ce impact au alimentele asupra corpului nostru.

    În ceea ce privește studiile, sunt absolventă a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila"- Facultatea de Farmacie. Pentru a-mi completa formarea, am absolvit Cursul de NLP Practitioner, completat cu un Master de Consilier NLP integrativ, Cursul de Tehnician Nutriționist organizat de Academia de Nutriție "Sănătate -Te Iubesc", Cursul de Psihonutriție,precum si Cursul de Consilier dezvoltare personala.

 

   Daca iti doresti sa afli mai multe despre un stil de viata sanatos si ai nevoie de ajutor pentru ati indeplini anumite obiective legate de greutate si alimentatie sanatoasa te astept la o sedinta on-line.  

    

 

CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
SWEETERIA
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK