Sergiu Rujan

Sergiu Rujan

Nutritionist
Oferă servicii On-line

Locații

Adresa Constanta
Strada Iosif Ivanovici
Constanta, Constanța
0745681983

Sergiu Rujan

Nutritionist
Oferă servicii On-line

Nu trebuie sa ajungi in momentul "Nu mai pot! Nu ma mai suport!" ca sa accepti o mana de ajutor... Decide sa ceri chiar astazi ajutorul unor profesionisti.

Despre mine

Povestea noastră ca si nutritionisti incepe undeva în primavara lui 2019. Eram amândoi la obezitate grad 1, complet descurajati, dezarmati în fata kilogramelor în plus care păreau ca se tot acumulează...


Am avut totusi acel imbold lăuntric de a face ceva, de a nu ne lasa învinși de aceasta problema, care este ca o boala pana la urma...
Asa am început sa ne documentam, sa învățam mai multe, sa ne dam timp sa cunoastem tot ce trebuie pentru a avea cu adevărat rezultate pe termen lung.


După ce am slăbit peste 20 de kg fiecare, am obținut amândoi calificarea de tehnician nutriționist și am început sa ajutam și alte persoane.
Am observat în acești ani de experienta ca dacă noua ne-a fost ușor, totuși cei care ne cer ajutorul întâmpină tot felul de blocaje în călătoria lor de a pierde kilograme.


Am încercat de toate cu clienții noștri. Le-am dat plan alimentar, am făcut consultanta individuala cu ei, le-am dat plan cu suplimente, plan fără suplimente, le-am dat sa înlocuiască mese cu shake-uri de slăbit, credeți-ne am încercat de toate.


Astăzi, după toti acesti ani de experienta putem spune ca am înțeles ce funcționează cu adevărat. Clar, un plan alimentar, fără cineva care sa te împingă de la spate nu funcționează...


Sport, fără alimentatie, din nou nu funcționează... Suplimente, shake-uri, pot funcționa, dar din nou, fără alimentatie adecvata sunt vrăjeli din partea celor care vor sa va scuture de bani.


Ce funcționează cu adevărat este un cumul de factori, de fapt, o solutie sinergica pe care o veti primi daca hotarati sa colaborati cu noi.

 

Pentru cine vrea sa ne urmăreasca activitatea, poate da follow pe Facebook, iar pentru detalii despre programul pe care noi il oferim, nu ezitati sa ne contactati!

CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
SWEETERIA
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK