Crisan Lorena

Crisan Lorena

Nutriționist Dietetician
Oferă servicii On-line

Locații

Online
https://lorenacrisan.ro/servicii/
București, București
0723959512

Crisan Lorena

Nutriționist Dietetician
Oferă servicii On-line

Țelul meu este să ajut la creșterea calității vieții în termeni personalizați, îmbunătățind comportamentul alimentar în ansamblul unui stil de viață sănătos.

Despre mine

Numele meu este Lorena Crișan și sunt absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Specializarea Nutriție și Dietetică.

 

Am absolvit facultatea în anul 2017,  an în care mi-am continuat studiile urmând programul de master ”Nutriția și calitatea vieții”, din cadrul aceleași facultății.

 

În practica mea am lucrat atât cu afecțiuni legate de greutate, dar și din sfera oncologică, a bolilor autoimune și, mai recent, al epilepsiei refractare la tratament.

 

Abordarea nutrițională este un act extrem de persoalizat, mai ales în această era a dietelor, în care oamenii trebuie să-și recapete încrederea în propriile semnale și nevoi, după o viață întreagă de jonglat cu kilogramele în plus, de la o dietă la alta.

 

Sunt de părere că, factorul emoțional este unul extrem de important în consilierea preventivă și curativă. Variabila psihologică, este un element cheie, iar abordarea nutrițională se poate desfăsura doar prin prisma acesteia.