Coach George M. Chitaru

Coach George M. Chitaru

Fitness & Nutrition Coach
Oferă servicii On-line

Coach George M. Chitaru

Fitness & Nutrition Coach
Oferă servicii On-line

Salutare 👋! Numele meu este George-Madalin Chitaru, sunt Coach de Nutritie si Fitness si sportiv de performanta. Misiunea mea este sa ajut oamenii sa isi atinga obiectivele de Fitness si Sanatate facand schimbari de durata in stilul lor de viata. Mai multe detalii gasesti in descrierea de mai jos sau pe www.fitventura.ro.

Despre mine

 

CU CINE LUCREZ ?

In general lucrez cu oameni care doresc sa faca o schimbare in stilul lor de viata, fie ca este vorba de slabire, de crestere in masa musculara sau doar o schimbare in privinta obiceiurilor zilnice. In plus, lucrez si cu sportivi care doresc sa se pregateasca pentru concursuri de Fitness si Bodybuilding. 

 

  • NU lucrez cu oameni care vor sa slabeasca fara sa faca miscare deoarece miscarea este parte a unui stil de viata sanatos
  • NU lucrez cu oameni care urmaresc doar o slabire rapida (cu exceptia sportivilor care necesita acest lucru pentru o competitie). Obiectivul meu este sa te ajut sa iti schimbi stilul de viata si nu doar sa atingi un anumit numar pe cantar.
  • NU lucrez cu oameni care nu sunt dispusi sa invete si sa aplice principiile de baza ale unui stil de viata sanatos. Eu urmaresc sa ajut persoanele cu care colaborez oferindu-le informatiile de care au nevoie astfel incat sa-si poarte singuri de grija mai departe, nu sa depinda de altcineva pentru a le spune cum sa manance si/sau cum sa ne antreneze.

 

CARE ESTE ABORDAREA MEA ?


In privinta alimentatiei eu am o abordare mai diferita, si anume nu lucrez cu planuri alimentare ci lucrez cu oamenii la schimbarea obiceiurilor alimentare (singura exceptie o reprezinta sportivii care necesita in anumite cazuri planuri alimentare). Asta inseamna ca nu iti voi da o lista cu ceea ce sa mananci ci vom analiza impreuna cum arata alimentatia ta in momentul de fata si vom incerca sa facem treptat mici modificari pentru a transforma alimentatia actuala intr-o alimentatie mai sanatoasa. Pe parcurs voi incerca sa te invat bazele despre nutritie astfel incat tu sa poti lua decizii mai bune pe cont propriu.

 

De ce aceasta abordare ?

Deoarece majoritatea oamenilor se grabesc sa faca prea multe schimbari deodata si inevitabil la un moment dat clacheaza si se intorc la vechile obiceiuri. Poate si tu (cel/cea care citeste) ai patit acest lucru si ai dat vina pe tine si pe lipsa ta de motivatie, cand de fapt de vina a fost doar abordarea care nu a incurajat o schimbare treptata si sustenabila a stilului de viata.

 

In privinta antrenamentului eu sunt specializat pe antrenamente de tip fitness care presupun: exercitii cu gantere, bara, aparate, greutatea corpului si cardio moderat. Pentru fiecare client realizez un program de antrenament personalizat in functie de timpul, nivelul de experienta si preferintele/limitarile fiecaruia. Antrenamentele sunt oferite printr-o aplicatie direct pe telefonul mobil, impreuna cu demonstratii si instructiuni clare la fiecare exercitiu.

APLICATIA DE COACHING

Nu, nu vei primi un program de antrenament in excel sau pe whatsapp. Vom folosi o aplicatie dedicata pentru acest lucru, care ne va permite sa monitorizam atat consecventa si performanta de la antrenament cat si alte date precum: numarul de pasi, somnul, greutatea, masuratorile, pozele de progres, consumul caloric, pulsul etc. 

Mai multe detalii despre serviciul de coaching si alte programe poti gasi pe www.fitventura.ro.

CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
SWEETERIA
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK