Cati Bella

Cati Bella

Tehnician Nutritionist - Alimentatia sportivilor si dozarea suplimentelor
Oferă servicii On-line

Locații

Pitesti
-
Pitesti, Argeș
0752007807

Cati Bella

Tehnician Nutritionist - Alimentatia sportivilor si dozarea suplimentelor
Oferă servicii On-line

Tehnician nutritionist acreditat prin diploma eliberata de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului.

Despre mine

📍 Urmăreste-ma pe @myequilibria_ro pentru mai multe mâncăruri delicioase și inspirație pentru mese sanatoase! 📍

 

Siguranța și bunăstarea ta sunt cele mai importante lucruri în viață. Investește în sănătatea ta și lucrează cu un specialist în pierderea în greutate pentru a atinge obiectivele tale!

Dacă dorești un plan de masă personalizat, adaptat obiectivelor tale (pierderea în greutate, creșterea masei musculare, menținerea greutății etc.) și stilului tău de viață, contactează-mă 📩 și hai să începem împreună călătoria către o versiune mai bună a ta, mai sănătoasă și mai fericită!🎊🏆

Planurile alimentare pe care le ofer sunt 100% personalizate și adaptate nevoilor și preferințelor tale individuale și vin cu o consultatie inclusa, în care stabilim împreună obiectivele tale principale, precum și preferințele culinare și stilul de alimentație care ți se potrivește. Nu există o soluție unică pentru toată lumea, de aceea fiecare plan este creat cu atenție pentru a-ți satisface nevoile specifice și pentru a ajunge la obiectivele tale de sănătate.

În plus, îți voi oferi asistență 24/7 ☎️ pe parcursul întregii luni, gratui, pentru a-ți oferi suportul necesar în fiecare etapă a procesului de pierdere în greutate.. 🎁 Verificări zilnice și comunicare permanentă pentru a-ți păstra motivația și a respecta obiectivele! 🏆

Așadar, nu mai sta pe gânduri și ia legătura cu mine astăzi pentru a începe călătoria ta spre o versiune mai bună a ta, mai sănătoasă și mai fericită!

 

 

CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 35% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
SWEETERIA
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK